Agri Bio Source

Voetbalreizen.com cheque t.w.v. € 375

Opgegroeid op de Spinnekop en inmiddels met zijn bedrijf naamgeven van de AgriBar op de Business Club. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Sjoerd Hermsen van AgriBioSource. Duurzame energie Biogas is een voorbeeld van duurzame energie. Het komt in biovergisters tot stand door mest te combineren met landbouwproducten. AgriBioSource levert reststromen aan biovergistingsbedrijven om de gasopbrengst te verhogen; van wortelstoomschillen tot bietenpuntjes. In 2020 moet 16% van de Nederlandse energiebehoefte afkomstig zijn uit duurzame bronnen zoals wind of biomassa. Dat is te lezen in het regeerakkoord uit 2012. Uiteindelijke doel is om in 2050 een volledig duurzame energievoorziening te hebben.

Website

Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com cheque t.w.v. € 150

Op zoek naar een awayday in Engeland, Duitsland of misschien toch Spanje? Bij voetbalreizen.com kun je terecht voor volledige on tours inclusief vervoer, ticket en hotel. Je hoeft onderweg niet om te wisselen of met een buscombi. Voetbalreizen.com is trouwens opgericht door 2 De Graafschap supporters.

Website

Escape Room Winterswijk

Escape Room Arrangement 14 personen

Escape Rooms zijn hot! Beleef een onvergetelijke escape room ervaring in één van de unieke escape rooms! Ontrafel het Mysterie van Mondriaan of ga op zoek naar de Golden Flügel in de Après-Ski Escape Room (battle!) Door de grote lounge en het grootste aanbod escape rooms in de regio (3 rooms, 2 kinder escape rooms!) is Escape Room Winterswijk uitermate geschikt voor grote groepen en bedrijven. Teambuildingsactiviteiten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, kinderfeestjes; Escape Room Winterswijk is the place to be! En jullie kunnen er straks met 14 personen proberen te ontsnappen.

Website

Oldies DTC

Voetbalreizen.com cheque t.w.v. € 250

Oldies DTC voor iedere superboer die wel eens melancholisch wegdroomt naar ons roemruchte verleden met een kwinkslag naar het heden. Zonder verleden geen heden. We zijn in 'Paint' blijven hangen :-) Dus verwacht van ons geen mooie doeken. Maar dingen regelen. Dat kunnen wij wel! De oude stadionpoort in oude glorie herstellen. Regelen we. Boete voor de club? Schenken we de volledige opbrengst van sjaalverkoop van EUR 1.552 aan de club. Supporters niet welkom in Epe? Dan zorgen wij toch voor een geheel verzorgd dagje gastvrij Epe dankzij onze goede noabers. We doen het graag, maar het mooiste vinden wij toch de 'awayday'. Onze club verdient elke uitwedstrijd minimaal 350 supporters! Dankzij een aantal goede noabers van Oldies DTC zijn er 2 cheques van voetbalreizen.com ter waarde van € 250 in de prijzenpot!

Website

Voetbalmagazine Staantribune

Jaarabonnement Staantribune Magazine

De staantribune is de plek waar mensen die van voetbal houden elkaar ontmoeten en mooie en grappige verhalen met elkaar delen, al dan niet hangend over ‘crush barriers’. Dit magazine verschijnt zes keer per met mooie achtergrondverhalen, interviews met een aparte invalshoek, artikelen over supporterscultuur en stukjes met een humoristische noot. Een cultblad voor een cultclub (als we onszelf zo mogen noemen). Begin 2019 wordt trouwens bijna een volledige uitgave gewijd aan het 65 jarig bestaan van De Graafschap. Even onthouden!

Website

Kuster Olie Superolieboeren

Volle tank Superolieboeren (max. 40 ltr)

Ja, we weten het. Die uitwedstrijden kosten inderdaad veel euro’s aan brandstof. Maar de hulp is nabij, want nog eventjes en jullie kunnen wellicht tot 40 liter brandstof in je tank gooien. Heb jij trouwens de tankpas al? Bij winst van de Superboeren telt elk doelpunt als extra korting. Mooi staaltje #samendran. Bovendien maak je met je kassabon kans op vele De Graafschap prijzen.

Website

Presidentials

Waardebon t.w.v. een paar sneakers

Waardebon t.w.v. een paar sneakers

Presidentials is een Nederlands schoenenlabel. Opgericht in 2014 en gevestigd in Amsterdam. Een bedrijf met één simpel doel: luxe sneakers toegankelijk maken voor iedereen. Fabian Serrarens is (mede)-eigenaar van Presidentials. Schoenen die traditioneel Portugees vakmanschap combineren met modern design. Alle schoenen zijn handgemaakt met de beste materialen en gestikt op een duurzame zool. Kwalitatieve, tijdloze producten. Presidentials gives you a reason to stand out En het mooie is; deze prijs zit er 2 maal in. Dus 2 winnende duo’s kunnen shoppen bij Fabian.

Website

Grolsch

Rondleiding voor 10 personen in de Grolsch Brouwerij (met ‘productconfrontatie’ natuurlijk)

Op een dag drink je geen bier meer, maar drink je Grolsch. En dat doen wij in onze nieuwe prachtige kantine. Spreekt voor zich dat hét Achterhoekse merk als prijs natuurlijk niet mag ontbreken. Denk er maar vast over na met welke 9 personen (of 18 ) je on tour gaat. Oh ja; ze moeten wel 18 jaar of ouder zijn. Proost alvast op de smaakt die je pakt.

Website

De Achterhoekse Groene Energiemaatschappij

De Slimme Energiedisplay

De Achterhoekse Groene Energiemaatschappij gelooft in een duurzame Achterhoek waarin we niet afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. AGEM is door de acht Achterhoekse gemeenten opgericht om deze transitie te versnellen met als doel: Achterhoek Energie Neutraal in 2030. AGEM werkt aan deze ambitie door in te zetten op besparen van energie, opwekken en lokaal energie te leveren. Dat doen we samen met inwoners, bedrijven en instellingen in de Achterhoek.

Website

Exit Toys

Strikers + Bal Exit Toys set

EXIT Toys: "Leave the room, play outside!" EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen ze door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Wereldwijd bekend en het mooiste is. Ze zitten gewoon in Doetinchem. Als winnend koppel, kunnen jullie allebei een mooie “Striker straatvoetbal set” tegemoet zien. Kun je mooi partijtje doen.

Website

Voetbalshop

Shoptegoed t.w.v. € 50 Voetbalshop

Shoptegoed t.w.v. € 50 Voetbalshop

Op zoek naar een De Graafschap broodtrommel, vlag, sjaal, muts, andere gadgets of misschien toch dat spelersshirt of dekbed? Je vind alle De Graafschap merchandise artikelen en natuurlijk nog veel meer voetbal op Voetbalshop.nl. Binnenkort kunnen jullie wellicht mooi een middagje winkelen met € 50,- zakgeld. En deze prijs zit er niet één keer maar twee keer in. Dubbel kans!

Website

Hard Gras

Jaarabonnement Hard Gras

Hard gras is een literair voetbaltijdschrift dat is opgericht in september 1994 door Henk Spaan en Matthijs van Nieuwkerk. In 2005 is deze hoofdredactie uitgebreid met Hugo Borst. Aanvankelijk werd het tijdschrift vier keer per jaar uitgegeven, maar sinds 2006 verschijnt het zes maal per jaar. Een jaarabonnement kost trouwens maar € 50 per jaar. Hard gras is een tijdschrift waarin wordt geschreven voor lezers. Dat zijn mensen die ervan houden zich terug te trekken in een hoekje om zich over te geven aan tekst. Geen populaire praat, maar goede diepere achtergrondverhalen en interviews.

Website

Eetcafé De Gebroeders

Driegangen-keuzemenu voor 2 personen

2e Plek Nationale Sparerib Test en dat gewoon in de Grutstraat in Doetinchem. Maar naast Spareribs heeft De Gebroeders natuurlijk nog veel meer lekkers op de kaart. En dat kunnen jullie straks zelf ontdekken. En voor allen die #veuraltied bezoeken op 5 en 6 januari. Op vertoon van het entreebewijs voor de voorstelling van diezelfde avond krijg je als je voor 19.30 uur afrekent 10% korting op de totale rekening. Dat wordt een uitverkocht huis.

Website

Skik en Zo

Anschoeven arrangement voor 4 personen

Een hele plezierige plek in de Achterhoek (Lichtenvoorde) waar je niet alleen heerlijk kunt eten & drinken maar ook bowlen, feesten, vergaderen of actief verblijven op het nabijgelegen prachtige bungalowpark. Elke week van maandag tot en met vrijdag is er weer een heerlijk menu voor maar € 10 per persoon. Winnen jullie deze prijs dan mogen jullie allebei met in totaal 4 personen zomaar “anschoeven” bij Skik & Zo.

Website

De Heide Smid

Vuurschaal ter waarde van € 100

De Heide Smid, al jarenlang trouw sponsor van De Graafschap, geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren en gereedschap. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, staat bekend om haar service, kwaliteit en gemoedelijke sfeer. Het bedrijf bestaat uit een team van 45 specialisten op het gebied van kachels en haarden.

Website

Uitgeverij Hermans

Achterhoeks boekenpakket

Uitgeverij Hermans heeft een aantal prachttitels uitgebracht. En deze kunnen voor jou zijn! Parels van de Achterhoek Een boek met portretten van succesvolle Achterhoekers die landelijk of zelfs internationaal furore maakten zoals Guus Hiddink, Bennie Jolink en Lonneke Sloetjes. Achterhoekse Kearls 22 portretten van markante Achterhoekers. Twee elftallen vol, met een uitstekende veldbezetting, zoals Gerrit Vossers, Hein Migchelbrink, Bennie Roozegaarde en Hendrik Haverkamp. De terugkeer van de boerenbruiloft Plotseling was hij daar weer: de boerenbruiloft op De Vijverberg in het knotsgekke seizoen 2015-2016 . Het publiek stond achter de superboeren en ondanks de matige resultaten leeft de club weer in de Achterhoek. Het boek biedt een onthullend kijkje achter de schermen en maakt duidelijk hoe het komt dat de Achterhoeker De Graafschap weer in zijn hart heeft gesloten.

Website

Dozon Bouwtechniek

Makita boormachineset t.w.v. € 189

Dozon Bouwtechniek B.V. is dé bouwtechnische groothandel voor Oost-, Midden- en Noord-Nederland, gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. vestigingen in Doetinchem, Ede, Enschede, Haaksbergen, Lichtenvoorde, Tiel, Veenendaal en Zevenaar. Het kantoor en centraal magazijn bevinden zich in Doetinchem. Als totaalleverancier voor de interieurbouw, kozijnenindustrie, aannemerij en installatie & montage levert Dozon ruim 30.000 artikelen uit voorraad, binnen 24 uur! Je kunt bij er terecht voor gereedschap, machines, hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsartikelen, werkkleding & PBM, meubelbeslag en meer. Dozon. Overal aan gedacht.

Website

Robey Sportswear

Shoptegoed t.w.v. € 50 Robey Sportswear

Robey staat voor het nieuwe voetbal dat je eigenlijk altijd al kende. Bloed, zweet en tranen van het lachen. Het nostalgische voetbalgevoel dat je alleen nog maar tegenkomt op kleine clubs of in vriendenteams. Je shirt...dat is niet zomaar iets. Strijden voor je club, je vrienden en het clublogo op je hart. Daar doe je het voor, de liefde voor het mooiste spel op aarde. Daarom kan iedere club bij Robey een uniek tenue samenstellen met speciale clubdetails en kleuren. Robey was ook de shirtleverancier ten tijde van onze roemruchte promotie in 1991.

Website

Hof van Eckberge

All-inclusive arrangement 2 uur voor 2 personen

Een dagje uit met het hele gezin, familie of vrienden? 25.000 m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met Mini Zoo in Eibergen. Of heerlijk en gezellig uit eten met je gezin, vrienden of familie doe je in het restaurant van Hof van Eckberge. Maar ook voor groepsuitjes, familiedagen kun je in Eibergen terecht. En jullie? Jullie kunnen als winnaars straks samen terecht voor het All-Inclusive Buffet.

Website

Van Dam Verhuizingen

De Vijverberg op canvas

Van Dam Verhuizingen bestaat al meer dan 170 jaar, 6 generaties lang van vader op zoon. Van oudsher een echt Achterhoeks verhuisbedrijf, vanuit Terborg en Doetinchem wordt heel de wereld aangedaan. Uitgegroeid tot het oudste en meest gerenommeerde verhuisbedrijf van Nederland! Van Dam Verhuizingen heeft voor vele De Graafschap spelers de huisraad helpen verhuizen.

Website

LUPACK

Speciaal Lupack Jubileumpakket

Lupack, dat is lekker opscheppen. Shirtsponsor tijdens een roemruchte periode. Later overgenomen door de Zwanenberg Groep. Op de Nederlandse markt zijn de producten helaas niet meer beschikbaar. In diverse andere landen echter nog wel. Speciaal voor de jubileum quiz heeft Lupack een ouderwets smulpakket met de lekkerste producten samengesteld.

Website

Voetbal International

Jaarabonnement VI PRO

Generatie na generatie rent op woensdag zo snel mogelijk naar de brievenbus omdat de nieuwe VI er weer ligt. Onze kamer hing vroeger vol met posters uit de VI. Nu lezen wij het blad voor de goede analyses, achtergrondverhalen, interviews en reportages. En kijken we uit naar het dubbeldikke kerstnummer. Tegenwoordig is er ook VI Pro waarbij "wordt ingespeeld op vragen die leven bij leden door kritisch te zijn wanneer het moet en innovatief wanneer de situatie daarom vraagt".

Website

SV Superboeren

Waardebon SPRBR merchandise

Waardebon SPRBR merchandise

De SV Superboeren. Bolwerk van supervrijwilligers. Van het regelen van de Man of the Match, vlaggen bij opkomst spelers, ontvangst jeugdteams bij wedstrijden tot het onderhoud van onze kantine en nog veel meer. De stille krachten achter onze mooie club die dag in , dag uit menig vrij uurtje opofferen.

Website

Wim's Muziekkelder

Wim's Muziekkelder Waardebon € 20

In Wim's Muziekkelder aan de Korte Heezenstraat 5a in Doetinchem vindt u nieuwe en tweedehandse vinyl, muziekboeken, CD’s & DVD’s. In de Muziekkelder zijn meer dan 4.000 lp's en 5.000 singles te koop. Kom daarom snel naar de unieke Muziekkelder van De Graafschap supporter Wim Vriezen. In Wim’s muziekkelder treden ook regelmatig muzikanten uit de hele wereld op.

Website

ELF Voetbalmagazine

Jaarabonnement ELF voetbalmagazine

Al ruim 35 jaar volgt ELF Voetbal het nationale én internationale topvoetbal met verrassende interviews en spetterende reportages. Het blad verschijnt maandelijks en is gemaakt dóór en vóór liefhebbers. Als enig Nederlands voetbalmagazine is ELF Voetbal lid van ESM, een samenwerkingsverband van vooraanstaande internationale voetbalmedia. ESM is naast het uitwisselen van kennis tevens verantwoordelijk voor de uitreiking van de Gouden Schoen voor de Europese topscorer van het jaar.

Website

Addink Media

Waardebon De Graafshop t.w.v. € 50

Addink Media, een écht Achterhoeks bedrijf dat zorgt dat u gezien wordt in de regio Achterhoek/Liemers! Miljoenen regionale ogen per maand worden bereikt met het netwerk van : – Indoor beeldschermen (narrowcasting) – Full color outdoor LED displays – Online advertentiemogelijkheden via Koopplein.nl Let vanaf 10 november tot 10 december vooral op de indoor displays welke op 14 plaatsen in de Achterhoek/Liemers staan. Hier zul je het affiche van De Slimste Superboeren zien.

Website

Pelota Academy

Pelota. Dé voetbalschool van regio Doetinchem voor de techniektrainingen om de nieuwste skills te leren. Streven naar 100% baas te zijn over de bal en een goede dosis zelfvertrouwen te ontwikkelen. Maar Pelota komt ook graag een demonstratie training geven waar je je kunt vergapen aan hun skills.

Website

Hazelhekke Promotions

Bekende naam zul je misschien denken. Dat klopt (Gerdo) Hazelhekke was in de jaren 70 al een bedrijvige spits. Jarenlange ervaring in zowel de sport als de retail business maakt dat Jeanne (mw. Hazelhekke) en Gerdo jou als klant op alle mogelijke manieren kunnen helpen en adviseren. Of het nu gaat om relatiegeschenken, golfartikelen, tassen, mappen of kleding. Gerdo is trouwens tweede in de lijst met topscorers voor De Graafschap in de Eredivisie.

Website

Rabobank Doetinchem e.o.

Voetbalreizen.com cheque t.w.v. € 125

Actief in onze omgeving, samen met de leden en klanten. Vele evenementen waar wij met zijn alle van genieten zijn er dankzij een financiële bijdrage van de Rabobank. Eigenlijk ook gewoon samen d'ran. Dat is de Rabobank. Dankzij een bijdrage van de Rabobank zitten er 2 cheques van € 125 van voetbalreizen.com in de prijzenpot.

Website

Drukwerkconcurrent

Foto op canvas, drukwerk, relatiegeschenken, bedrukte kleding. Voor eigenlijk alles kun je terecht bij Drukwerkconcurrent. Snelle levertijd. En heb je hulp nodig met het ontwerp dan zijn er altijd echte vakmensen die je kunnen helpen. Wij kunnen het weten. De mooie affiches die je hebt gezien van onze quiz zijn er dankzij Drukwerkconcurrent.

Website

Gaabs

Welkom in de heerlijke wereld van Gaabs. Cakemix, marsepein of bakbenodigdheden; in de webshop en winkel vind je alles om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je ook gewoon je taart bij Gaabs bestellen of inhuren om cupcakes en cakepops te maken voor je bruiloft of zakelijk evenement. En ten slotte kun je bij Gaabs terecht voor een dessert of sweet table, voor dat echte 'Alice meets Willy Wonka'-gevoel. Gaabs zal ervoor zorgen dat de quizdeelnemers niet met een lege maag hoeven te strijden voor de hoogste eer van De Slimste Superboeren.

Website

Hogekamp Souvenirs en Klompen

Dit familiebedrijf bestaat al 130 jaar en staat te boek als een betrouwbare en snelle leverancier van klompen, souvenirs, relatiegeschenken, gadgets of andere typisch Hollandse producten. Wereldwijd! Naast deze souvenirs kun je bij Hogekamp ook terecht voor vele De Graafschap gadgets zoals de bierdopvanger. Hogekamp zal ervoor zorgen dat de winnaars een mooie klompen award krijgen die ze vol trots op de schoorsteenmantel kunnen zetten.

Website

Night Star Express

Sinds dit seizoen trotse shirt-sponsor van De Graafschap. Night Star Express Hellmann is een logistieke dienstverlener die haar klanten middels een optimaal afgestemd netwerk maatwerk oplossingen biedt voor zowel nacht- als dag belevering. Via onze solide- en betrouwbare dienstverlening met een leverperformance van minimaal 99% zorgen wij voor een verhoging van uw servicegraad (snellere- en betrouwbare leveringen) aan uw klanten, dealers en service technici.

Website

Koffie Blom

Koffie Blom is nou zo'n speciaalzaak waar je als winkelstad heel erg zuinig op moet zijn. Door de jaren heen is er een enorme passie voor koffie ontstaan en voor alles wat daar mee te maken heeft. Daarnaast vind je er de heerlijkste noten, zuidvruchten en thee. Bovendien het ideale adres voor (kerst)geschenken. Ben je nieuwsgierig naar de winkel? Simonsplein 11 te Doetinchem. Koffie Blom zal ervoor zorgen dat de top 3 VIP's een mooi geschenk krijgt.

Website

Bas Ballonvaarten

BAS Ballonvaarten is een rijkserkend, professioneel en landelijk opererend ballonvaart bedrijf dat sinds 2003 al vele tien duizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur heeft mogen bezorgen. Waaronder ook vele superboeren. Met 11 heteluchtballonnen in eigen beheer behoort men tot de grootste ballonvaart bedrijven van Europa. Bas Ballon zal de winnende VIP ongetwijfeld nogmaals tot grote hoogte laten stijgen.

Website

Bloematelier Rosas

Elke 14 dagen zie je de mooie boeketten van Rosas voorbij komen als de Man of the Match weer in onze kantine gehuldigd wordt. Gevestigd aan de Baron van Dieststraat 55 in Doetinchem voorziet Rosas jullie graag van boeketten, bloemstukken en planten. Rosas zal er voor zorgen dat alle winnaars van de top 3 een mooie bos bloemen krijgen.

Website

Stadshotel De Graafschap

Stadshotel de Graafschap is gelegen, hoe kan het ook anders met zo'n mooie naam, in onze mooie Achterhoek en in het centrum van Doetinchem. Stadshotel de Graafschap heeft 24 kamers met in totaal 48 bedden. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van een eigen parkeerterrein. Dankzij Stadshotel De Graafschap kunnen wij een overnachting aanbieden aan die VIP die van heel ver moet komen en desondanks bij de quiz aanwezig is.

Website

Hotel Restaurant Villa Ruimzicht

Het 4-sterren Hotel Villa Ruimzicht is een prachtig monumentaal pand uit 1853. Vroeger nog schoolgebouw geweest. Dankzij Villa Ruimzicht kunnen wij een overnachting aanbieden aan die VIP die van heel ver moet komen en desondanks bij de quiz aanwezig is.

Website